Proktovar, Polikliniek

Proktovar, onze gewaardeerde klant uit het vakgebied van behandelklinieken, heeft met de hulp van Mediafit een opmerkelijke transformatie doorgemaakt op het gebied van design en drukwerk. Als creatief bureau hebben we onze expertise ingezet om Proktovar te ondersteunen en te zorgen voor een effectieve visuele uitstraling.

Bij Mediafit begrijpen we dat het juiste design een cruciale rol speelt in het succes van een merk. Door middel van een grondige analyse van de waarden en doelen van Proktovar hebben we een uniek en herkenbaar ontwerpconcept ontwikkeld dat hun bedrijfsidentiteit perfect weerspiegelt. Van het ontwerpen van hun logo tot het creëren van aantrekkelijk drukwerk, zoals brochures en flyers, hebben we ervoor gezorgd dat Proktovar een professionele en betrouwbare uitstraling heeft gekregen.

Onze samenwerking met Proktovar heeft geleid tot opvallende resultaten. Door middel van ons geoptimaliseerde drukwerk heeft Proktovar hun doelgroep effectief kunnen bereiken en hun naamsbekendheid vergroot. Het gebruik van SEO-vriendelijke teksten en grafische elementen heeft ervoor gezorgd dat Proktovar beter vindbaar is op het internet, waardoor potentiële cliënten gemakkelijk toegang hebben tot relevante informatie.

Bij Mediafit zijn we er trots op dat we Proktovar hebben kunnen ondersteunen bij het versterken van hun merkidentiteit en het vergroten van hun zichtbaarheid in de behandelkliniekbranche. We blijven nauw met hen samenwerken om ervoor te zorgen dat hun design en drukwerk altijd up-to-date en effectief blijven, zodat ze kunnen blijven groeien en succesvol kunnen zijn in hun vakgebied.

Proktovar - logo

Klant:

Proktovar Polikliniek, Hengelo

Website:

Geleverde dienstpakketten:

DESIGN

DRUKWERK