RECLAMEBUREAU OVERDINKEL

Mediafit is een reclamebureau die graag lokale klanten bediend. Doordat wij gevestigd zitten in Enschede voelt Overdinkel als een thuiswedstrijd, helemaal voor de eigenaar die woonachtig in Overdinkel is. Ons team bestaat uit diverse mediaspecialisten met ieder zijn eigen specialisatie. Doordat wij als reclamebureau meerdere specialisten hebben, kunnen wij een totaalpakket aan diensten onder één dak aanbieden. Ben je als inwoner van Overdinkel benieuwd naar wat wij als reclamebureau voor jou in kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, of maak met het zelfde gemak een online afspraak.

WEBSHOP EN WEBSITE OVERDINKEL

Of je nu een kleine onderneming bent in Overdinkel die opzoek is naar een eenvoudige website, of een groter bedrijf dat honderden producten wil verkopen via een webshop, Mediafit heeft de kennis en expertise om jouw wensen werkelijkheid te laten worden. Zit jou bedrijf gevestigd in Overdinkel? En wil je een website laten maken? Plan dan nu een vrijblijvend gesprek bij ons in.

SOCIAL MEDIA OVERDINKEL

Social Media is het platvorm om jou onderneming meer zichtbaarheid te geven. Ons team van ervaren online marketeers heeft de kennis en expertise om uw social media campagnes te laten slagen en uw bedrijf te laten groeien op platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Met social media kunt u uw doelgroep bereiken op de platforms waar zij actief zijn, en uw merk versterken door middel van gerichte advertenties en interessante content.

ONLINE MARKETING OVERDINKEL

Door middel van online marketing vergroot je de aanwezigheid van jouw bedrijf op het internet. Veelal begint dit bij zoekmachine optimalisatie. Strategieën als SEO en SEA worden hier vaak ingezet. Mediafit helpt jou bedrijf beter zichtbaar te zijn in een zoekmachine zoals Google. Benieuwd hoe we dit doen? Kom dan langs voor een bakkie en we leggen het je graag uit.
Ben jij benieuwd hoe wij jouw bedrijf op de kaart kunnen zetten?
Vraag dan een gratis adviesgesprek aan!

DESIGN, DRUKWERK & SIGNING OVERDINKEL

Bij Mediafit ontwerpen we alle visuele materialen die een bedrijf nodig heeft. Je moet hierbij denken aan logo’s, brochures, posters, visitekaartjes, beursmateriaal en andere marketingmaterialen. Onze medewerkers gebruiken verschillende softwareprogramma’s en grafische technieken waardoor bijna elk design mogelijk is. Naast het ontwerp kan Mediafit je helpen bij het drukwerk van verschillende producten.
Mediafit kan ook nieuwe signing voor jouw bedrijf realiseren. Singing gaat verder dan het ophangen van een bord of het plakken van stickers. Het zorgt voor een betere kenbaarheid van jouw bedrijf. Voor nieuwe gevelreclame, complete lichtbakken, nieuwe stickers voor auto’s of ramen of voor logo’s en teksten op spandoeken, borden en vlaggen ben je bij ons aan het juiste adres.

FILM, FOTOGRAFIE EN ANIMATIE OVERDINKEL

Als mediabureau bieden wij verschillende diensten aan. Fotografie en film horen daar ook bij. Door foto’s of video’s te laten maken van jouw onderneming, personeel of producten verhoog je de professionaliteit van jouw bedrijf. Mediafit werkt samen met professionele videografen en fotografen die kennis hebben van verschillende technieken en apparatuur. Het bewerken van de opnames en het toevoegen van muziek, graphics en speciale effecten kun je ook aan Mediafit over laten. Wanneer je liever een animatie video laat maken, kan dat ook bij Mediafit. Veel bedrijven gebruiken animatievideo’s om iets op een korte, duidelijke manier over je bedrijf te vertellen. Zo’n video kan gaan over producten, diensten of andere processen binnen jouw organisatie. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kijk dan hier voor meer informatie!

HOSTING EN ONDERHOUD OVERDINKEL

Wanneer je als bedrijf een website of webshop hebt, weet je dat deze hosting en onderhoud nodig heeft. Mediafit helpt jou met de hosting van jouw website en verzorgd het onderhoud ervan. Wij van Mediafit weten, als ervaren ontwikkelaars, precies aan welke technische eisen de webhosting voor jouw website moet voldoen om stabiel, veilig en snel te kunnen draaien. Benieuwd wat voor jou kunnen beteken? Plan dan nu een gratis adviesgesprek in.