[bodymovin anim_id="7221" loop="true" autoplay_viewport="true" autostop_viewport="true" width="100%" align="center"]

Social Media

Social media begint met het design. Grote bedrijven hebben alle social media profielen afgestemd op de website. Hierdoor zien klanten dat ze bij elkaar horen en herkennen zij het bedrijf sneller. Hier kan Mediafit jou ook bij helpen. We kunnen een bijpassende foto bewerken in de huisstijl van de website en dit design op het juiste formaat aanleveren of zelfs voor jou op social media plaatsen.

Social media wordt steeds belangrijker. Wie zit er op dit moment niet op social media? De meest voorkomende social media zijn o.a.:

  • LinkedIn
  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram

Social Media marketing:

Om jouw doelgroep te bereiken is het belangrijk om te weten op welke social media zij zich bevinden. Binnen elk soort social media is het mogelijk om jouw doelgroep te bepalen. Hiervoor zijn aan de achterkant diverse mogelijkheden om dit in te richten. Dit wordt ook wel social media marketing genoemd.

Mediafit kan je helpen met het inrichten van een social media campagne om in contact te komen met nieuwe klanten. Dit doen wij door de social media te onderhouden en deze regelmatig te voorzien van nieuwe blogs, nieuwsberichten, producten etc. Dit alles gaat in samenspraak met jou als ondernemer. Het doel hierbij is om mensen uiteindelijk door te verwijzen naar je website of webshop, maar ook om hen op de hoogte te houden van je aanbod waardoor je je omzet kunt verhogen.

BRONS

99,-

per maand


Ontwerpen profielfoto

Ontwerpen header

Content posten in huisstijl

1 Social media kanaal

Postfrequentie: 1x per week

ZILVER

149,-

per maand


Ontwerpen profielfoto

Ontwerpen header

Content posten in huisstijl

2 Social media kanalen

Postfrequentie: 2x per week

GOUD

199,-

per maand


Ontwerpen profielfoto

Ontwerpen header

Content posten in huisstijl

3 Social media kanalen

Postfrequentie: 3x per week

Vraag offerte aan
//mediafit.nl/wp-content/uploads/2018/08/footer.png
 
Officieel partner van