RECLAMEBUREAU BOEKELO

RECLAMEBUREAU BOEKELO

Mediafit is een lokaal ingesteld reclamebureau met een sterke focus op Boekelo. Vanuit Boekelo is onze vestiging in Enschede ook goed te bereiken. Ons team bestaat uit mediaspecialisten die allen de focus hebben op hun eigen specialisatie. Op deze manier kunnen wij onze klanten vele verschillende diensten aanbieden en ze, als reclamebureau in Boekelo, veel werk uit handen nemen. Ben jij benieuwd hoe wij jouw bedrijf in Boekelo verder kunnen helpen? Neem dan contact met ons op of maak gelijk online een afspraak.

WEBSITE LATEN MAKEN BOEKELO

Heb je een kleine onderneming in Boekelo en wil je beginnen met een website? Of heb je juist een groot bedrijf dat vele producten wil gaan verkopen via een webshop? Mediafit heeft de specialisten en de ervaring in huis om te helpen met het verwezenlijken van deze dromen. Dus zit je met jouw bedrijf in Boekelo en wil je groeien of beginnen met een website of webshop? Neem dan contact met ons op of plan gelijk een vrijblijvend gesprek met ons in.

SOCIAL MEDIA BOEKELO

Wil je jouw bedrijf laten groeien via de bekende social media platformen zoals Facebook, Instagram of LinkedIn? Ons team van experts heeft Jarenlange ervaring met het uitzetten van campagnes en het zichtbaar maken van onze klanten. Deze expertise die we hebben op het gebied van Social media willen we dan ook maar al te graag gebruiken om jouw doelgroep te bereiken met gerichte advertenties en leuke content, zodat jouw merk groter en sterker wordt. Wil je meer weten over de diensten die wij bieden op het gebied van social media? Neem contact met ons op en we leggen graag uit wat wij kunnen betekenen voor jou.

ONLINE MARKETING BOEKELO

Wanneer je een mooie website hebt, is het ook belangrijk dat deze website gevonden wordt op het internet. Daar komt online marketing om de hoek kijken! Mediafit heeft verschillende SEO en SEA specialisten die alle ins en outs weten van zoekmachineoptimalisatie. Met deze kennis kunnen wij ervoor zorgen dat jouw website beter zichtbaar is in zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google. Ben jij benieuwd geworden hoe wij dit precies doen en wat dit voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op of kom langs voor een bakje koffie en we leggen het graag uit.
Ben jij benieuwd hoe wij jouw bedrijf op de kaart kunnen zetten?
Vraag dan een gratis adviesgesprek aan!

DESIGN, DRUKWERK & SIGNING BOEKELO

Bij Mediafit ontwerpen wij zowel online als offline materialen. We ontwikkelen alles wat je kunt gebruiken om je merk of bedrijf te promoten zoals posters, logo’s, brochures, visitekaartjes en andere marketing materialen. Dankzij onze verschillende softwareprogramma’s en grafische technieken is bijna elk design mogelijk. Hierbij vinden wij het altijd belangrijk om rekening te houden met de bestaande huisstijl en zorgen wij dat onze ontwerpen hierbij passen. Mediafit kan niet alleen helpen met deze ontwerpen, maar wij kunnen ook helpen bij het drukwerk van verschillende producten.

Wil je graag nieuwe signing voor jouw bedrijf? Mediafit helpt graag dit te realiseren. Denk hierbij niet alleen aan het ophangen van een bord of het plakken van een sticker. Signing zorgt voor een betere herkenbaarheid van jouw bedrijf of merk en dat realiseren we ook met nieuwe gevelreclame, complete lichtbakken, vlaggen, posters, borden, met ook stickers voor auto’s of ramen. Voor meer informatie kun je hieronder kijken of een afspraak maken, dan bekijken wij graag samen wat de mogelijkheden zijn voor jou.

FILM, FOTOGRAFIE EN ANIMATIE BOEKELO

Een boodschap overbrengen door middel van fotografie en film kunnen wij als geen ander. Mediafit werkt exclusief samen met de beste videografen en fotografen. Met behulp van foto’s en video’s van jouw bedrijf, personeel of producten helpen wij graag om de professionaliteit van jouw bedrijf een boost te geven. Dankzij de kennis, de ervaring en de verschillende technieken en apparatuur van onze partners, is het beste resultaat gegarandeerd. Wanneer er nog speciale graphics, effecten of muziek toegevoegd moeten worden aan de beelden, ben je bij Mediafit aan het juiste adres bij.

Heb je liever een animatievideo? Dan helpen wij bij Mediafit jou ook graag verder. Met een animatievideo kun je op een korte, maar duidelijke manier over jouw bedrijf vertellen of een boodschap duidelijk maken. Een animatie video kan bijvoorbeeld gaan over producten, diensten of andere processen binnen jouw organisatie waar je graag meer over wil vertellen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk dan hier voor meer informatie!

HOSTING EN ONDERHOUD BOEKELO

Hosting en onderhoud is een onderdeel dat elke website nodig heeft. Hiermee zorg je ervoor dat een website altijd blijft functioneren zoals het hoort. Mediafit kan dit voor je verzorgen. Wij zijn ervaren ontwikkelaars en we weten aan welke technische eisen de webhosting van jouw website moet voldoen om stabiel, veilig en stel te kunnen draaien. Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Neem contact met ons op of plan direct een gratis advies gesprek in.