OVER ONS

Mediafit is een mediabureau in Enschede dat zorgt voor jouw lancering in Media. Ons team bestaat uit ervaren mediaspecialisten die zich bezig houden met het ontwikkelen en uitvoeren van diverse media vraagstukken voor onze klanten. Of je nou op zoek bent naar developers, graphic designers, animators of marketeers, bij Mediafit, het mediabureau in Enschede, hebben we ze allemaal.

Doordat wij bij ons mediabureau meerdere mediaspecialisten onder één dak hebben, kunnen wij altijd een totaalpakket aan diensten aanbieden. Wij stellen het complete mediaplan voor je op. Hierbij gaan wij altijd voor het best haalbare resultaat. Om tot het beste resultaat te komen, houden wij altijd een vast stappenplan aan: intake, ontwerpen, bouwen, revisies. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jouw mediadroom werkelijkheid wordt.

ONS DOEL

Mediafit is een reclame- & mediabureau dat zich richt op ZZP-ers en MKB bedrijven. Als mediabureau en mediaspecialist in Enschede geloven wij dat een combinatie van zowel offline als online media de sleutel tot succes is in de huidige mediawereld. Wij zijn toegewijd aan het bieden van de beste mediadiensten aan onze klanten, zodat zij kunnen groeien en slagen in het geen wat zij doen.

Ons doel is om het beste mediabureau te zijn in Enschede en om onze klanten te voorzien van de meest effectieve en efficiënte media-oplossingen die er zijn. Wij streven naar continue verbetering en innoveren voortdurend om ervoor te zorgen dat we aan de top van onze game blijven.

Ons team van mediaspecialisten werkt hard om onze klanten te helpen hun doelstellingen te bereiken en te overtreffen door middel van onze toegewijde en professionele media aanpak. Wij geloven dat onze klanten het beste verdienen en wij zijn vastbesloten om dat te blijven leveren.

Elk bedrijf, groot of klein, het recht heeft om te profiteren van de kracht van online en offline media en wij zijn toegewijd aan het bieden van de middelen en expertise om dat te bereiken. Wij zijn vastbesloten om te blijven innoveren en ons aanbod te verbeteren om ervoor te zorgen dat we aan de vraag van onze klanten blijven voldoen. Het is daarom dat wij de ambitie hebben om het beste mediabureau van Enschede te worden, en om onze klanten te voorzien van de beste media-oplossingen die er te vinden zijn op de markt.

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Oktay
Algemeen directeur / Media specialist
Kayleigh
Projectmanager / Lead designer
Marco
Lead webdesigner
Stan
Webdesigner
Mowgli
Kantoorhond
Tarzan
Kantoorhond

Ben jij benieuwd hoe wij jouw product kunnen aanpakken?
Vraag dan een gratis adviesgesprek aan!

KERNWAARDEN

Bij Mediafit hebben we een aantal kernwaarden waar we ons aan vasthouden: Kwaliteit, meedenken met de klant, afspraak is afspraak en laagdrempeligheid.

Kwaliteit

Als we iets doen, willen we het graag goed doen. We laten ons altijd goed informeren tijdens het intakegesprek. Hierdoor kunnen we je altijd van het beste advies voorzien om zo tot een goed en kwalitatief eindproduct te komen.

Kwaliteit

Als we iets doen, willen we het graag goed doen. We laten ons altijd goed informeren tijdens het intakegesprek. Hierdoor kunnen we je altijd van het beste advies voorzien om zo tot een goed en kwalitatief eindproduct te komen.

Afspraak is afspraak.

Wij houden ervan om heldere en duidelijke afspraken te maken. Mediafit is een betrouwbar en integer mediabureau. Wij houden ons altijd aan de gemaakte afspraken. Bij Mediafit weet je altijd waar je aan toe bent.

Meedenken met de klant.

Het doel van ons team is om zoveel mogelijk klanten hun dromen te laten verwezenlijken. Wij zijn laagdrempelig en daarmee voor iedereen toegankelijk. Of je nou een groot of klein bedrijf hebt, wij hebben altijd een pakket wat aansluit op jouw wensen.

Bekijk de video:

FUN FACTS!

Wij zijn een klein en jong team, hierdoor bieden wij jou een nieuwe blik op marketing en design!


Binnen drie jaar zijn wij uitgegroeid tot een volwaardig team!


Wij hebben inmiddels al meer dan 400 klanten tevreden geholpen!


Wij hebben het beste creatieve team bij Mediafit!


Wij regelen altijd dat jouw vraag, werkelijkheid wordt!


Wij hebben ook twee kantoorhonden in dienst, om tijdens het werk te kunnen knuffelen!