Skip to content

Over ons

Mediafit is een mediabureau in Enschede dat zorgt voor jouw lancering in Media. Wij hebben een gedreven team, bestaande uit diverse mediaspecialisten. Of je nou op zoek bent naar developers, graphic designers, animators of marketeers, bij Mediafit hebben we ze allemaal.

Doordat wij bij ons mediabureau meerdere mediaspecialisten onder één dak hebben, kunnen wij altijd een totaalpakket aan diensten aanbieden. Wij stellen het complete mediaplan en de strategie voor je op. Hierbij gaan wij altijd voor het best haalbare resultaat. Om tot het beste resultaat te komen, houden wij altijd een vast stappenplan aan: intake, ontwerpen, bouwen, revisies. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jouw mediadroom werkelijkheid wordt.

Het mediabureau voor ZZP-ers en MKB bedrijven

Mediafit is een reclame- & mediabureau dat zich richt op ZZP-ers en MKB bedrijven. Voor een betaalbare prijs is het mogelijk om bij Mediafit een kwalitatief goed product te krijgen. Mediafit kan jou ondersteunen bij het maken van een website, logo/huisstijl en ook kunnen wij je ondersteunen in online marketing. Ons gezamenlijke doel is om bedrijven te voorzien van een professionele website en uitingen naar buiten toe. Zowel online als offline.

Maak kennis met ons team

Oktay spaceOktay

Oktay

Algemeen directeur / Media specialist
Rabbi

Rabbi

Lead designer
Marco

Marco

Lead webdesigner
Stan

Stan

Webdesigner

Marieke

Foto-/ videograaf

Karien

Food foto-/ videograaf
Tarzan

Tarzan

Kantoorhond
Mowgli

Mowgli

Kantoorhond

Ben jij benieuwd hoe wij jouw product kunnen aanpakken?
Vraag dan een gratis adviesgesprek aan!

Kernwaarden

Bij Mediafit hebben we een aantal kernwaarden waar we ons aan vasthouden:

Kwaliteit

Als we iets doen, willen we het graag goed doen. We laten ons altijd goed informeren tijdens het intakegesprek. Hierdoor kunnen we je altijd van het beste advies voorzien om zo tot een goed en kwalitatief eindproduct te komen.

Meedenken met de klant.

Wij merken dat hier behoefte aan is. Uit ervaring weten we dat onze kennis en expertise vaak gewaardeerd wordt. Wij denken aan alles, ook datgene waar jij nog niet over nagedacht had. Op deze manier komen we tot een eindproduct dat volledig op jou en je doelgroep is afgestemd.

Afspraak is afspraak.

Wij houden ervan om heldere en duidelijke afspraken te maken. Mediafit is een betrouwbar en integer mediabureau. Wij houden ons altijd aan de gemaakte afspraken. Bij Mediafit weet je altijd waar je aan toe bent.

Laagdrempelig.

Het doel van ons team is om zoveel mogelijk klanten hun dromen te laten verwezenlijken. Wij zijn laagdrempelig en daarmee voor iedereen toegankelijk. Of je nou een groot of klein bedrijf hebt, wij hebben altijd een pakket wat aansluit op jouw wensen.

Fun facts

Wij zijn een klein en jong team, hierdoor bieden wij jou een nieuwe blik op marketing en design!
Binnen drie jaar zijn wij uitgegroeid tot een volwaardig team!
Wij hebben inmiddels al meer dan 400 klanten tevreden geholpen!
Wij hebben het beste creatieve team bij Mediafit!
Wij regelen altijd dat jouw vraag, werkelijkheid wordt!
Wij hebben ook twee kantoorhonden in dienst, om tijdens het werk te kunnen knuffelen!
×