RECLAMEBUREAU HENGELO

RECLAME BUREAU HENGELO

Als lokaal ingesteld reclamebureau in Hengelo bedienen wij graag klanten in de omgeving van Twente. Onze vestiging in Enschede is dan ook makkelijk te bereiken vanuit Hengelo. Ons team bestaat uit diverse mediaspecialisten, waarvan enkelen woonachtig zijn in Hengelo. Elke medewerker heeft zijn eigen specialiteit en mede daardoor kunnen wij als reclamebureau een breed scala aan diensten aanbieden voor onze klanten. Bij Mediafit kun je dan ook terecht voor elke oplossing op het gebied van zowel offline, als online media. Benieuwd wat wij als reclamebureau voor jouw bedrijf in Hengelo kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, of maak, heel makkelijk, online een afspraak.

WEBSITE LATEN MAKEN HENGELO

Mediafit bedient bedrijven groot en klein. Ben je, als kleine onderneming in Hengelo, op zoek naar een eenvoudige website? Of heb je een groter bedrijf dat honderden producten wil verkopen via een webshop? Mediafit heeft een team van de beste webdesigners in huis om jouw dromen werkelijkheid te laten worden. Zit je met jouw bedrijf in Hengelo? En wil je een webshop of website laten maken in Hengelo? Plan dan nu een vrijblijvend gesprek bij ons reclamebureau Hengelo in.

SOCIAL MEDIA HENGELO

Social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Gemiddeld besteden we 107 minuten per dag op één van de social media platvormen. Social media kun je dus perfect gebruiken om jouw bedrijf meer zichtbaarheid online te geven. Wij hebben zeer ervaren online marketeers die alle ins en outs van deze digitale wereld kennen. Mede hierdoor laten wij keer op keer mediacampagnes slagen op sociale platformen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Met social media kun je heel specifiek je doelgroep bereiken op de platforms waar zij actief zijn, en jouw merk versterken door middel van gerichte advertenties en uitdagende content.

ONLINE MARKETING HENGELO

Online marketing voor je bedrijf wordt steeds belangrijker; 98% van de mensen begint hun zoektocht online. Je wilt als bedrijf dus online goed zichtbaar zijn. Topposities in zoekmachines ,zoals Google, is hierbij een pré. Mediafit ondersteunt je in het beter zichtbaar maken van jouw bedrijf. Veelal begint dit met het optimaliseren van jouw website voor de verschillende zoekmachines. Optimalisatietechnieken als SEO en SEA worden hier vaak bij ingezet. Benieuwd hoe we dit doen? Kom dan langs voor een bakkie en we leggen het je graag uit.
Ben jij benieuwd hoe wij jouw bedrijf op de kaart kunnen zetten?
Vraag dan een gratis adviesgesprek aan!

DESIGN, DRUKWERK & SIGNING HENGELO

Het ontwerpen van zowel offline, als online materialen, is iets wat Mediafit op dagelijkse basis doet. We ontwerpen alle visuele materialen die jouw bedrijf nodig heeft om zichzelf zichtbaarder te maken. Denk hierbij aan logo’s, brochures, posters, visitekaartjes, beursmateriaal en andere marketingmaterialen. Onze medewerkers gebruiken verschillende softwareprogramma’s en grafische technieken, waardoor bijna elk design mogelijk is. Hierbij houden we uiteraard rekening met de aanwezige huisstijl van jouw bedrijf. Behalve met het ontwerp, kan Mediafit je helpen bij het drukwerk van verschillende producten.

Ben je op zoek naar nieuwe signing voor jouw bedrijf? Laat Mediafit je dan helpen bij het realiseren hiervan. Singing gaat verder dan het ophangen van een bord, of het plakken van stickers. Het zorgt voor een betere kenbaarheid van jouw bedrijf, mensen herkennen je sneller. Voor nieuwe gevelreclame, complete lichtbakken, nieuwe stickers voor auto’s of ramen, of voor logo’s en teksten op spandoeken, borden en vlaggen, ben je bij ons aan het juiste adres. Kijk hieronder voor meer informatie of maak een afspraak, dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

FILM, FOTOGRAFIE EN ANIMATIE HENGELO

Fotografie en film behoren tot de diensten die Mediafit aanbiedt. Als recalmebureau weten wij als geen ander hoe we een boodschap duidelijk over moeten brengen op beeld. Door foto’s of video’s te laten maken van jouw onderneming, personeel of producten, verhoog je de professionaliteit van jouw bedrijf. Mediafit werkt exclusief samen met de beste videografen en fotografen. Met hun kennis van verschillende technieken en apparatuur ben je altijd gegarandeerd van het best mogelijke resultaat. Het nabewerken van de opnames en het toevoegen van muziek, graphics en speciale effecten, kun je ook aan Mediafit overlaten.

Ben je op zoek naar een bedrijf dat animatievideo’s maakt? Ook dan ben je bij Mediafit aan het juiste adres. Veel bedrijven gebruiken animatievideo’s om iets op een korte, duidelijke manier over het bedrijf te vertellen. Dat wordt ook wel een infographic genoemd. Zo’n video kan gaan over producten, diensten of andere processen binnen jouw organisatie. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kijk dan hier voor meer informatie!

HOSTING EN ONDERHOUD HENGELO

Een website heeft altijd hosting en onderhoud nodig. Dit zorgt ervoor dat je website blijft functioneren zoals het hoort. Als reclamebureau Hengelo helpt Mediafit jou met de hosting van jouw website en verzorgt het onderhoud ervan. De ervaren ontwikkelaars van Mediafit weten precies aan welke technische eisen en webhosting jouw website moet voldoen om stabiel, veilig en snel te kunnen draaien. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan nu een gratis adviesgesprek in.