FILM

BEDRIJFSVIDEO LATEN MAKEN

Als mediabureau bieden wij verschillende soorten diensten aan, zo zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van bedrijfsvideo’s. Wij zijn een partij die creatief is in het bedenken, realiseren en produceren van diverse soorten bedrijfsfilms. Dankzij onze ervaring in het maken van video’s, kunnen wij jou helpen bij het uitwerken van bedrijfsvideo’s en animaties. Bij het maken van een bedrijfsfilm is het van belang dat de unieke kenmerken van jouw bedrijf vastgelegd worden. Deze film is een visitekaartje voor jouw onderneming.

HET REALISEREN VAN EEN BEDRIJFSFILM

Hoe zo’n film tot stand komt kan op verschillende manieren.
Met een intakegesprek worden de plannen en mogelijkheden besproken. Mediafit denkt graag met je mee en zal je hierbij van A tot Z ontzorgen. Als ondernemer heb je een ruime keuze uit diverse pakketten die aansluiten bij alle mogelijke wensen die je hebt. Al onze websites worden gemaakt in WordPress. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte systeem om websites te bouwen en te onderhouden. Dit systeem vormt de basis voor een snelle en gebruiksvriendelijke website. Bij de start van een nieuw project brengen we in kaart hoe jouw website er uit zal zien. Hierbij houden we uiteraard rekening met welke functies wij jouw bezoekers optimaal van dienst zijn. Wij geven hierin graag ons professionele advies. Uiteraard is ons uitgangspunt: “De klant is koning”.

EEN BEDRIJFSVIDEO LATEN MAKEN DOOR MEDIAFIT IN ENSCHEDE

Met alle informatie die wij vooraf ontvangen en tijdens het intakegesprek kunnen vaststellen, gaan wij aan de slag. Wij stellen een voorstel op, de zogenoemde offerte op maat. Zodra wij akkoord ontvangen, gaan wij aan de slag en helpen wij jou volledig. Aangezien er veel tijd gaat zitten in het realiseren van een bedrijfsvideo helpen wij je graag. Daarnaast beschikken wij over de juiste tools om de uitvoering professioneel en van goede kwaliteit te voorzien. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd bij ons kantoor in Enschede. Wij kunnen klanten in heel Nederland van dienst zijn.

DOELEINDEN VAN EEN BEDRIJFSVIDEO

Bedrijfsvideo’s worden vaak gebruikt voor campagnes of promotie.
De video’s kunnen gebruikt worden op websites of allerlei social media kanalen. Ook voor het opzetten van een campagne kunnen wij bijstaan. Heb je vragen over de mogelijkheden of ben je overtuigd om een bedrijfsvideo te laten maken door ons? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Ben jij benieuwd hoe wij jouw film kunnen aanpakken?
Vraag dan een gratis adviesgesprek aan!

Jouw film specialist film specialist in Enschede

Film
pakket op maat!

Prijs op aanvraag
  • Op maat gemaakt

Vraag een gratis offerte aan!