ONLINE MARKETING

ONLINE MARKETING

Online marketing is van essentieel belang voor elk bedrijf. Mediafit is jouw technische en creatieve partner voor jouw online marketing. Wij helpen je graag door middel van website optimalisatie en zoekmachine marketing.

ZOEKMACHINE MARKETING

Zoekmachine marketing, ook wel SEM genoemd, is het beter vindbaar maken van jouw website of webpagina’s in Google. Het doel hiervan is om potentiële klanten naar jouw website of webshop te brengen via de zoekmachines, waarmee jij jouw omzet kunt verhogen. Zoekmachine marketing kun je inzetten door gebruik te maken van diverse tools: SEO en SEA.

SEO

SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’ en is het optimaliseren van de organische zoekresultaten (de niet-betaalde weg in de zoekresultaten). Het doel van SEO is om de online vindbaarheid van jouw bedrijf te vergroten, waardoor je jouw doelgroep beter weet te bereiken. SEO heeft als doel om hoger in de Google zoekmachine te komen. SEO bestaat onder andere uit:
Betere vindbaarheid in de zoekmachine is een lange termijn investering. Wanneer je de gewenste posities hebt behaald, is het van belang om de SEO campagne te onderhouden door middel van diverse marketingtools. Het voordeel hiervan is dat als je eenmaal de gewenste posities hebt behaald, de advertentiecampagne (SEA) op minder zoekwoorden hoeft in te zetten. Waardoor je uiteindelijk minder kosten hoeft te maken.

SEA

SEA staat voor ‘Search Engine Advertising’ en is de betaalde weg voor zoekresultaten. Het doel van SEA is, net als bij SEO, om meer bezoekers naar jouw website te krijgen. Bij SEA betaal je voor de hoge posities in de zoekresultaten, waarna je direct zichtbaar bent bovenaan in de zoekresultaten. Dat klinkt eenvoudig, maar het is ontzettend belangrijk dat deze campagnes goed worden ingericht. In tegenstelling tot SEO is SEA een korte termijn investering.

ADVERTEREN VIA GOOGLE

In de hele wereld wordt er gebruikgemaakt van diverse zoekmachines. Google is hierin op dit moment de marktleider, met een percentage van 95%. Google heeft zijn eigen advertentiesysteem, genaamd Google Adwords. Binnen Google Adwords betaal je om met de gewenste zoekwoorden getoond te worden in de zoekresultaten. Het voordeel van Google Adwords is dat je vandaag de campagne maakt en direct bovenaan in de zoekresultaten van Google wordt getoond! Wanneer iemand op jouw advertentie klikt, betaal je hiervoor. Afhankelijk van het zoekwoord en de concurrentie daarvan, wordt de klikprijs bepaald. Elke klik betekent ook dat er een potentiële klant op de website komt. Hierbij is het erg belangrijk dat je als bedrijf de campagne optimaal hebt ingericht en de campagne maandelijks onderhoudt. Zo blijft de campagne up-to-date.
Ben jij benieuwd hoe wij jouw online marketing kunnen aanpakken? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan!

Jouw online marketing specialist online marketing specialist in Enschede

SEO (Organische vindbaarheid)

SEO
pakket op maat!

399,- V.A.
 • Zoekwoordanalyse
 • Opmaak landingspagina's
 • XML sitemap
 • Meta titles en meta descriptions
 • SEO optimalisatie
 • Rapportage zoekwoorden
 • Koppeling en instelling
 • Google analytics
 • Google search engine
 • Google bedrijfspagina
 • Google maps

SEA (Adverteren in zoekmachines)

SEA
pakket op maat!

Prijs op aanvraag
 • Op maat gemaakt

Vraag een gratis offerte aan!