Groenberg Schuttingen, uw specialist in Schuttingen.

Groenberg Schuttingen, specialist in het plaatsen van schuttingen, heeft zich tot Mediafit gewend om hun merk een boost te geven. We zijn trots op de transformatie die we samen hebben gerealiseerd. Het begon allemaal met een nieuw ontwerp voor hun website, een plek waar klanten de kwaliteit en het vakmanschap van Groenberg direct kunnen ervaren.

Ons design team heeft ook een frisse wind door het logo van Groenberg laten waaien. Het resultaat is een krachtig, herkenbaar beeld dat de robuustheid van hun schuttingen weerspiegelt. Dit logo komt ook terug op de visitekaartjes, het briefpapier en de enveloppen die we ontworpen hebben, waardoor de branding van Groenberg consistent en sterk is.

Maar we zijn verder gegaan dan alleen visuele branding. We hebben ook gedrukte materialen verzorgd en de social media kanalen van Groenberg beheerd, waardoor hun online aanwezigheid en betrokkenheid zijn toegenomen. Bij Mediafit geloven we in een totaalaanpak, en voor Groenberg Schuttingen hebben we die belofte waargemaakt.

DESIGN

WEBSITE

SOCIAL MEDIA

DRUKWERK